Ihanaa kun on joulukuu! Maassa ei ole vielä lunta ollenkaan, enkä sitä juurikaan kaipaa. Jouluaattona voi olla lunta, sellaiset pari senttiä mutta sen jälkeen se voi sulaa pois. En ole lumen ystävä ollenkaan... Silti voin laittaa muutaman hiutaleen ikkunaan :)

 

Ostan joulupiparini kaupasta. Olen ohuiden piparien ystävä ja nautin niitä mieluiten Aura-juuston kanssa. En oikein koskaan tykännyt piparitalosta. Joskus, vuosia sitten kotona vielä asuessani, bongasimme äitini kanssa jostain joululehdestä kuvan talosta joka oli tehty suklaasta! Kyllä! NAM!! Siitä lähtien olemme tehneet talon suklaasta. Aluksi talot olivat aika karuja mutta sitten jokunen vuosi sitten isänikin innoistui niiden rakentamisesta ja sen jälkeen taloissa on ollut torneja ja muita hieman haastavampia juttuja. Isäni rakennusalan ammattilaisena mittaa talon osat tarkasti ja hyvin.
Tein mieheni kanssa tänä jouluna myös meille omaan kotiin suklaatalon. Talo on ihan tavallinen eikä siinä ole edes savupiippua koska suklaata ei ollut tarpeeksi. Mutta talosta tuli silti hieno :)
Ainiin, ja sen saa syödä vasta aaton jälkeen!