'

Viime viikonloppuna vietimme siskoni vanhimman pojan W:n 13v. synttäreitä. Matkalla juhliin tajusin, kuinka nopeasti aika on kulunut! Ihan kun vasta muutama vuosi sitten olisin W:n kanssa leikkinyt hiekkalaatikolla, nahistellut pikku riiviön kanssa kun W oli mummulassa yökylässä... OI NIITÄ AIKOJA! Paljon ihania muistoja tuli mieleen :)
Muistan kun kerran vein W:n pääkaupunkiin shoppailemaan. Olin luvannut, että hän saa valita lelukaupasta itse lelun. Minulla oli tietenkin budjetti ja pelkäsinkin, että hän olisi valinnut hienoimman ja makeimman lelun kaupasta.. joka olisi maksanut maltaita. Forumin lelukaupassa W sitten kierteli ja katseli, rauhassa! Viimein hän pysähtyi aika tavallisen auton eteen ja sanoi " Tän mä haluun". Auto oli reilusti alle budjetin joten ostimme sen. Päivä oli muutenkin hieno ja siitä jäi paljon ihania muistoja.
Niin kuin mainitsin, W oli joskus hieman riiviö. Tai näin jälkeen päin seuraa vailla aina mummulassa olessaan. Kinastelimme usein ja aika monesti W meni kantelemaan mummulle että "Toi kiusaa!". Kerran istuimme huoneessani katsomassa Leijona Kuningasta. Kohta jossa pienen Simban isä kuolee, kosketti meitä molempia niin, että itku silmässä istuimme sängyn reunalla äitini kävellessä huoneeseen. Äitini tokaisi että taasko me tapellaan eikä sitä tartte nyt itkemään alkaa. Onneks jo silloin sanavalmis W tokaisi mummulle vain elokuvan olevan surullinen :D

Oi niitä aikoja! Nyt tädin riiviö on jo yläasteella!